Versteende bomen in woestijn

van Jille Zuidema

- Werkcode: 958 687

Jille Zuidema over Versteende bomen in woestijn

De kameeldoornbomen konden niet overleven in de hitte en de droogte, nadat de rivier was verdwenen, maar vergaan ook niet door diezelfde droogte. Sommige van deze bomen zijn wel vijfhonderd jaar oud.

De twee kale bomen op de foto zien eruit alsof ze samen een dans uitvoeren. In de woestijn, die ik een meer retroachtige, warmere, kleur heb gegeven
Versteende bomen in woestijn vind je in de categorieën Afrika, Bossen, Digital Art, Droogte, Fotografie, Groovy Champagne, Namibië, Sossusvlei, Woestijn en Zand.
Jille Zuidema profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jille Zuidema

Als fotograaf kijk ik altijd rond, op zoek naar interessante composities, ook wanneer ik mijn camera niet bij mij heb. Ik zie schaduwen, patronen, lijnen en kleuren. Zo kan ik met mijn foto’s mijn versie van de werkelijkheid vastleggen

Alle werken van Jille Zuidema


Waarom je kiest voor Versteende bomen in woestijn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Versteende bomen in woestijn van Jille Zuidema

Koop dit digital art werk Versteende bomen in woestijn van Jille Zuidema als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 958 687
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.