Facebook pixel
Verstopte Berg

Verstopte Berg van menno visser

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 100928

Verstopte Berg van menno visser

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Verstopte Berg van menno visser

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In de zomer van 2011 had ik het plan opgevat om vanaf de camping in 1 dag de Gwächtenhorn te beklimmen. Het is gebruikelijk om eerst naar een hut te lopen, daar te slapen en de volgende dag heel vroeg te beginnen met de klim. Door deze aanpak stond de wekker om 3 uur s'nachts en waren we 20 minuten later onderweg.

De dag begon grauw, en al snel bevonden we ons in een whiteout, waardoor we niet goed konden zien waar we heen gingen. Hierdoor stonden we uiteindelijk onderaan de verkeerde berg.
Gelukkig konden we snel een stuk teruglopen waardoor we met een kleine vertraging de gekozen berg op konden.

Het was nog steeds heel grijs, maar vlak voor de voortop begon het opeens te waaien, waardoor wolken langzaam verdwenen en we de klim (en de afdaling) in het zonnetje konden voortzetten.

Over menno visser

menno visser profielfotoAls Alpinist komt Menno Visser (1988) op de mooiste plekken op de wereld. Om deze prachige landschappen te delen met iedereen die er zelf niet heen kan, én om mensen te inspireren om er wél heen te gaan, doet hij altijd zijn uiterste best om de mooiste foto's mee naar huis te nemen

Alle werken