Vespa's op rood

van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

- Werkcode: 250 849

Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh) over Vespa's op rood

Echte oldtimers, deze drie vespa's tricolore op een rode achtergrond. Het originele schilderij is 1x1m groot en geschilderd met acryl op canvas. Rechtstreeks verkrijgbaar bij kunstenaar .
Vespa's op rood vind je in de categorieën , Digitale Kunst, Italië, Jole Art, Oldtimers, Popart, Rood, Scooter (vervoermiddel), Vakantie, Vespa, italiegevoel en vespaschilderij.
Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh) profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

Annejole Jacobs-de Jongh maakt sinds 2003 moderne mixed-media portretten in opdracht voor particulieren en bedrijven of als vrij werk. Aan de hand van allerlei digitale beelden, foto's en teksten maakt zij ontwerpen en in een mix van print en schilderwerk zet zij de portretten vervolgens op doek. De achtergronden van de schilderijen zijn vaak opgebouwd uit verschillende lagen digitale beelden, teksten en gescande originelen afkomstig uit de kunst, geschiedenis, muziek, literatuur of hedendaagse tijd. Daarnaast maakt zij ook kleurige popart schilderijen met effen achtergronden van onder andere Vespa's, Fiat's 500, VW-busjes en Piaggio's .

Met haar schilderijen exposeert Jole in galeries, musea en op kunstbeurzen. Haar schilderijen hangen inmiddels in binnen – en buitenland en met het schilderij van Maxima won zij in 2009 de eerste prijs in een landelijke wedstrijd en exposeerde zij in het CODA-Museum.

In 2019 heeft Annejole meegedaan aan het TV-programma 'Sterren op het doek" waarin zij het winnende portret heeft gemaakt van Matthijs van Nieuwkerk.

Alle werken van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)


Waarom je kiest voor Vespa's op rood als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vespa's op rood van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

Koop dit digital art werk Vespa's op rood van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh) als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 250 849
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
216,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden