Vestingdorp Bourtange vanuit de Lucht

van Frenk Volt

- Werkcode: 303 378

Frenk Volt over Vestingdorp Bourtange vanuit de Lucht

Een luchtfoto van het beroemde vestingstadje Bourtange. Vanuit de lucht zijn de prachtige stervormige vestingwallen goed te zien. Deze foto is genomen op een vroege zomerse ochtend een paar uur na zonsopkomst.
Vestingdorp Bourtange vanuit de Lucht vind je in de categorieën Bourtange, Erfgoed, Fotografie, Groningen (provincie), Gronings Ontzet, Luchtfotografie, Modern, Nederland, Onbemand luchtvaartuig, Vesting (verdedigingswerk), Vestingstad, Vlagtwedde (gemeente) en Zomer.
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Vestingdorp Bourtange vanuit de Lucht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vestingdorp Bourtange vanuit de Lucht van Frenk Volt

Koop de foto Vestingdorp Bourtange vanuit de Lucht van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303 378
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden