Vestrahorn, IJsland

van Kneeke .com

- Werkcode: 298 220

Kneeke .com over Vestrahorn, IJsland

Bijna drie volle dagen was ik aan het wachten op een parkeerplaats met uitzicht op Vestrahorn in het zuidwesten van IJsland. Al die tijd was de bergkam gehuld in een dikke wolkendeken, die af en toe wel léék te verdwijnen, maar de bergen bleef hullen onder een deken van damp. Laat in de avond maakte ik een praatje met een andere fotograaf, over de pracht van de bergen, mits we die zouden kunnen zien. Na een tijdje besloten we maar te gaan slapen, beide in onze auto's, hopende op een gunstig moment in de ochtend. Om 2:30 in de nacht schrok ik wakker van hard gebons op de auto en ik was even 'de weg kwijt'. Het bleek Guido te zijn en hij wees naar de berg, de wolk was weg! Omdat IJsland erg dicht bij de poolcirkel ligt wordt het in juni nooit echt donker. Zo snel als ik kon schoot ik in mijn kleding en met beide camera's trok ik de duinen in, op zoek naar een geschikte plek om het zich ontvouwende schouwspel vast te leggen. Twee uur waren de bergen zichtbaar, toen kwam er weer een wolk die opnieuw een deken legde over een van de mooiste nachten die ik mocht beleven op IJsland.
Wanneer ik niet gewekt was had ik dit allemaal gemist, vandaar deze foto met een speciale dank aan Guido Brandt (http://www.guidobrandt.com/)
Vestrahorn, IJsland vind je in de categorieën Bergen, Fotografie, IJsland, Landschappen, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Panoramafotografie en vestrahorn.
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Vestrahorn, IJsland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vestrahorn, IJsland van Kneeke .com

Koop de foto Vestrahorn, IJsland van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 298 220
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
238 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.