Vincent van Gogh. Landschap

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 839

Over Vincent van Gogh. Landschap

Vincent van Gogh. Landschap

Vincent Willem van Gogh (Zundert, 30 maart 1853 – Auvers-sur-Oise, 29 juli 1890) was een Nederlands kunstschilder. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming die het negentiende-eeuwse impressionisme opvolgde. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm en kan worden gezien in vele andere aspecten van de twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam is gewijd aan het werk van Van Gogh en zijn tijdgenoten.
Vincent van Gogh. Landschap vind je in de categorieën Cypresse, Impressionisme, Kunstgeschiedenis, Landschappen, Oude Meester stijlen, Oude Meesters, Schilderijen en Vincent van Gogh.

Waarom je kiest voor Vincent van Gogh. Landschap als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vincent van Gogh. Landschap uit de oude meesters collectie

Koop Vincent van Gogh. Landschap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 839
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden