Vincent van Gogh, Mand met appels

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 358 022

Over Vincent van Gogh, Mand met appels

Vincent van Gogh, Mand met appels

Vincent Willem van Gogh (Zundert, 30 maart 1853 – Auvers-sur-Oise, 29 juli 1890) was een Nederlands kunstschilder. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming die het negentiende-eeuwse impressionisme opvolgde. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm en kan worden gezien in vele andere aspecten van de twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam is gewijd aan het werk van Van Gogh en zijn tijdgenoten.
Vincent van Gogh, Mand met appels vind je in de categorieën Food, Fruit, Impressionisme, Kunstgeschiedenis, Mand, Oude meesters, Schilderijen en Vincent van Gogh.

Waarom je kiest voor Vincent van Gogh, Mand met appels als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vincent van Gogh, Mand met appels uit de oude meesters collectie

Koop Vincent van Gogh, Mand met appels als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 358 022
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden