Vintage Vespa

Vintage Vespa van Onno Feringa

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vintage Vespa

van Onno Feringa

Vintage Vespa van Onno Feringa

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 56789

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 89 gratis verzending!

Omschrijving

Klassieke Vespa scooter in de straten van Palma de Mallorca

Dit werk wordt aangeboden door Onno Feringa

Onno Feringa profielfotoNaast mijn baan bij Franx fotografeer ik in de studio (portretten, profielfoto's) en op locatie (portretten, profielfoto's, corporate, editorial) voor professionele, commerciële of non-profit projecten.

Ik ben van nature een registrerende fotograaf maar zal het niet nalaten regisserend op te treden wanneer dat nodig is. Door zorgvuldig gebruik van licht, standpunt en compositie probeer ik de kern van het onderwerp vast te leggen, zonder afleidende zaken.
Ik probeer rust en balans te brengen in mijn beelden.

Kernwoorden van mijn aanpak zijn: versimpelen, relativeren, abstraheren, rationaliseren.
Criteria die ik hanteer: to the point, concreet, esthetisch, authentiek, geloofwaardig.

Portretfoto's maak ik op locatie of in mijn studio in Houten. Meestal individueel (denk ook aan profielfoto's, je online visitekaartje) maar groepsportretten zijn ook mogelijk. Bij omgevingsportretten fotografeer ik de persoon op zo'n wijze dat zijn/haar woon- of werkomgeving ook een rol krijgt in het beeld.

Ik zorg voor een relaxte sfeer tijdens de shoot. Ben je 'camera shy'? Dat vind ik een uitdaging. Iemand die zich in de regel niet comfortabel voelt voor de camera zal mijn werkwijze heel prettig vinden en zeer tevreden zijn met het resultaat. Gegarandeerd.
Bij documentaire / reportagefotografie gaat het erom de sfeer goed vast te leggen. Ik volg het evenement of onderwerp daarbij op een manier dat het niet verstorend is.

Alle werken