Vintage Vespa

van Onno Feringa

- Werkcode: 56 789

Onno Feringa over Vintage Vespa

Klassieke Vespa scooter in de straten van Palma de Mallorca
Vintage Vespa vind je in de categorieën Fotografie, Palma de Mallorca, Scooter (vervoermiddel), Serenity, Spanje, Urban / Street, Vespa en Woonstijl Vintage.
Onno Feringa profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Onno Feringa

Naast mijn baan bij Franx fotografeer ik in de studio (portretten, profielfoto's) en op locatie (portretten, profielfoto's, corporate, editorial) voor professionele, commerciële of non-profit projecten.

Ik ben van nature een registrerende fotograaf maar zal het niet nalaten regisserend op te treden wanneer dat nodig is. Door zorgvuldig gebruik van licht, standpunt en compositie probeer ik de kern van het onderwerp vast te leggen, zonder afleidende zaken.
Ik probeer rust en balans te brengen in mijn beelden.

Kernwoorden van mijn aanpak zijn: versimpelen, relativeren, abstraheren, rationaliseren.
Criteria die ik hanteer: to the point, concreet, esthetisch, authentiek, geloofwaardig.

Portretfoto's maak ik op locatie of in mijn studio in Houten. Meestal individueel (denk ook aan profielfoto's, je online visitekaartje) maar groepsportretten zijn ook mogelijk. Bij omgevingsportretten fotografeer ik de persoon op zo'n wijze dat zijn/haar woon- of werkomgeving ook een rol krijgt in het beeld.

Ik zorg voor een relaxte sfeer tijdens de shoot. Ben je 'camera shy'? Dat vind ik een uitdaging. Iemand die zich in de regel niet comfortabel voelt voor de camera zal mijn werkwijze heel prettig vinden en zeer tevreden zijn met het resultaat. Gegarandeerd.
Bij documentaire / reportagefotografie gaat het erom de sfeer goed vast te leggen. Ik volg het evenement of onderwerp daarbij op een manier dat het niet verstorend is.

Alle werken van Onno Feringa


Waarom je kiest voor Vintage Vespa als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vintage Vespa van Onno Feringa

Koop de foto Vintage Vespa van Onno Feringa op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 56 789
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
133,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden