Vintage foto 1960

van Jaap Ros

- Werkcode: 357 089

Jaap Ros over Vintage foto 1960

Cafe Tabac Parijs 1960
Vintage foto 1960 vind je in de categorieën , 1950-1959, 1960-1969, Cafés / Restaurants, Dia (fotografie), Fotografie, Keuken, Parijs, Vintage, Vintage fotografie, cafe parijs, horeca inrichting en straat beeld parijs.
Jaap Ros profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jaap Ros

Jaap Ros heeft zijn hele leven dia’s verzameld uit de jaren 40/50/60/70s.Inmiddels heeft Jaap Ros een enorme verzameling van unieke dia’s met moment opnames uit vooral het oude Amsterdam.Maar ook van andere wereldsteden heeft hij een mooie collectie.Omdat de dia’s afkomstig zijn uit prive collectie, zijn de afbeeldingen zeer bijzonder te noemen.

Omdat Jaap Ros meer mensen wil laten genieten van deze prachtige dia’s is hij begonnen om ze oa via werk aan de muur aan te bieden.

Mer het werk van Jaap Ros krijg je echt een sprekende muur.De foto’s vertellen een heel verhaal, een moment opname welke nooit meer terug komt.Een afbeelding waar je naar blijft kijken en nooit verveeld.Omdat de collectie groot is, is er voor iedereen wat wils.

Alle werken van Jaap Ros


Waarom je kiest voor Vintage foto 1960 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vintage foto 1960 van Jaap Ros

Koop de foto Vintage foto 1960 van Jaap Ros op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 357 089
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden