Een voorgerecht van visrolletjes ( witvis gevuld met zalm ) en gecombineerd met gamba's, krabvis, kaviaareitjes, gedroogde gele biet, in een Hollandaise sausje
Een voorgerecht van visrolletjes ( witvis gevuld met zalm ) en gecombineerd met gamba's, krabvis, kaviaareitjes, gedroogde gele biet, in een Hollandaise sausje
Ontdek de luxe van een kunstprint achter zwaar acrylglas, waar elk detail tot leven komt met een ongeëvenaarde dieptewerking.
"Door mijn ervaring als gastheer binnen de horecabranche & als vakfotograaf, ben ik vooral geïnspireerd in het maken van culinaire foto's die er smaak- en sfeervol uitzien". Woonachtig in Sint-Oedenrode, gelegen in het mooie groene hart van Brabant, waar gastronomie vanzelfsprekend is, is het voor mij als specialist in foodfotografie, een uitdaging om de belevenis over te brengen in het beeld. Het volgen van de opleidingen aan de Fotovakschool te Boxtel,…
Bezoek shop