Vissen met aalscholvers

Vissen met aalscholvers van Michael Bollen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 470811

Vissen met aalscholvers van Michael Bollen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
110 gratis verzending!
Vissen met aalscholvers van Michael Bollen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ze worden steeds schaarser, de de traditionele vissers in het zuiden van China, omgeving van Guilin. Ze vissen met zowel aalscholvers als met werpnetten. En dat alles gebeurt op een smal bamboevlot.

De vissers die leven in de buurt van The Li River een groep is met een lange en pijnlijke geschiedenis van migratie, delen een gemeenschappelijke voorouder van de etnische groep; deze stam wandelt duizenden jaren over de Li-rivier; ze leven op het water en leven in een speciale boot als hun huis, in het verleden is de leefomstandigheden van de woonboot zo slecht, met beperkte ruimte binnenin en zelfs moeilijk te bewegen, ze leven zonder elektriciteit, geen badkuip water, vangen ze vis om het gezin te voeden, en verkopen ze de meeste aan de markt om hun brood te verdienen.

Over Michael Bollen

Michael Bollen profielfotoMijn passie is het zo mooi mogelijk vast leggen van zowel binnenlandse als buitenlandse werken.

Alle werken