Vissershaven Breskens

Vissershaven Breskens van Ellen Driesse

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Vissershaven Breskens van Ellen Driesse thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 266912

Vissershaven Breskens van Ellen Driesse

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Vissershaven Breskens van Ellen Driesse

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Breskens is dé maritieme badplaats bij uitstek! Dat is ook niet zo moeilijk met een eigen vissershaven en moderne jachthaven met 850 ligplaatsen. Het zicht op aan- en afvaren van enorme zeeschepen richting Westerschelde, Antwerpen en Gent zorgt ervoor dat een dagje strand hier nooit saai is. Waar je het duin ook oversteekt, je bereikt altijd snel het strand waar een ruime plek voor het zonnebaden uitgezocht kan worden. Daarnaast kun je er genieten van de vele zeiljachten die koers zetten van of naar de jachthaven. Vanaf het strand, ten oosten van de veerhaven, wandel je zó het centrum in waar je talloze terrassen en eetgelegenheden vindt.

Maritiem Breskens heeft ook alles in huis voor de stoere zeebonk en de echte lekkerbek. Met een eigen vissershaven is dat ook niet zo moeilijk. De vissersboten zorgen ervoor dat het dorp nooit zonder verse vis zit. Aan de kaai, vlakbij de visafslag, kun je alle mogelijke soorten vis kopen, al dan niet verwerkt tot salades en andere lekkernijen.

Over Ellen Driesse

Ellen Driesse profielfotoDag mensen, leuk dat u geïnteresseerd bent in ons werk. Wij zijn een stel wat helemaal gaat voor onze passie, en dat is de fotografie. We wonen in het mooie West- Zeeuws Vlaanderen tegen Belgie aangeplakt dicht bij strand en zee. Onze interesse is zeer breed, u kunt foto's in de volgende thema's vinden in onze portfolio; Landschap, Macro, Flora en Fauna, Straatfotografie, Architectuur, Minimalisme, etc....Op onze website https://www.photophila.nl kunt u onze uitgebreide collectie bekijken. Mocht daar juist de foto tussen zitten die u graag aan de muur zou hebben kunnen we dat voor u regelen. Stuur ons een berichtje naar e.pladdet@zeelandnet.nl en geef uw voorkeur aan, dan plaatsen wij deze zo spoedig mogelijk in deze webshop. Ook voor verdere vragen mag u ons een mailtje sturen. Veel kijkplezier..!
Met een Zeeuwse groet, Ben & Ellen Driesse-Pladdet

Alle werken