Vissershaven Breskens

van Ellen Driesse

- Werkcode: 266 912

Ellen Driesse over Vissershaven Breskens

Breskens is dé maritieme badplaats bij uitstek! Dat is ook niet zo moeilijk met een eigen vissershaven en moderne jachthaven met 850 ligplaatsen. Het zicht op aan- en afvaren van enorme zeeschepen richting Westerschelde, Antwerpen en Gent zorgt ervoor dat een dagje strand hier nooit saai is. Waar je het duin ook oversteekt, je bereikt altijd snel het strand waar een ruime plek voor het zonnebaden uitgezocht kan worden. Daarnaast kun je er genieten van de vele zeiljachten die koers zetten van of naar de jachthaven. Vanaf het strand, ten oosten van de veerhaven, wandel je zó het centrum in waar je talloze terrassen en eetgelegenheden vindt.

Maritiem Breskens heeft ook alles in huis voor de stoere zeebonk en de echte lekkerbek. Met een eigen vissershaven is dat ook niet zo moeilijk. De vissersboten zorgen ervoor dat het dorp nooit zonder verse vis zit. Aan de kaai, vlakbij de visafslag, kun je alle mogelijke soorten vis kopen, al dan niet verwerkt tot salades en andere lekkernijen.
Vissershaven Breskens vind je in de categorieën Blauw, Boten & Schepen, Breskens, Contemporary, Fotografie, Havens, Modern, Sportvissen, Vissen, Westerschelde, Wolken, Zeedieren en Zeeland.
Ellen Driesse profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Driesse

Ellen Driesse-Pladdet, geboren en getogen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen dichtbij strand en duin, opgegroeid midden in de natuur van het Zeeuwse land. Een natuurmens die geniet van alles wat moedertje natuur ons biedt en respectvol er mee omgaat.
Ik fotografeer al sinds ik een camera vast kon houden, eerst analoog, nu ongeveer de laatste 25 jaar digitaal, wat mijn passie voor de fotografie alleen maar versterkt heeft.
Ik trek er vaak op uit, voor dag en dauw, wanneer het licht op z’n mooist is kun je mij vinden in de natuur om sfeerbeelden te vangen.
De stilte en de rust spreken me enorm aan wat vaak terug te vinden is in mijn werk.
Mijn belangstelling in de fotografie is bijzonder breed, ook architectuur spreekt me erg aan, het puzzelen met lijnen en vlakken.
Maar ook hier probeert ik rust in mijn beelden te houden evenals in alle andere categorieën.
Je zou de stijl van mijn werk in enkele steekwoorden kunnen samenvatten, rust, sfeer, strak, in balans en ingetogen...Op mijn website https://www.photophila.nl en op https://www.facebook.com/ellen.driessepladdet kunt u mijn uitgebreide collectie bekijken. Mocht daar juist de foto tussen staan die u graag aan de muur zou hebben kan dat voor u geregeld worden. Stuur een berichtje naar e.pladdet@zeelandnet.nl en geef uw voorkeur aan, dan wordt deze zo snel mogelijk in de webshop gezet voor u. Iedereen hartelijk dank voor uw aankoop en ik hoop dat u geniet van mijn werk..!

Alle werken van Ellen Driesse


Waarom je kiest voor Vissershaven Breskens op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vissershaven Breskens van Ellen Driesse

Koop de foto Vissershaven Breskens van Ellen Driesse op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266 912
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden