Vlammende bergen

van Christa Thieme-Krus

- Werkcode: 307 556

Christa Thieme-Krus over Vlammende bergen

Een zonsopgang tussen de bergen in Serfaus, Oostenrijk. In de nacht heeft het gesneeuwd. De zon komt bijna boven de bergtoppen, waardoor de bergen lijken te gaan gloeien en te ontvlammen!
Vlammende bergen vind je in de categorieën Bergen, Christa, CreAssist, Dorp, Fotografie, Oostenrijk, Serfaus, Serfaus-Fiss-Ladis, Sneeuw, Thicor, Thieme en Zonsopkomst.
Christa Thieme-Krus profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Christa Thieme-Krus

Fotograaf, grafisch vormgever en kunstenaar uit Schijndel, werkzaam onder de naam Thicor CreAssist. Tijdens mijn leven probeer ik al het moois vast te leggen met camera of pen en penseel. Mijn motto is 'travel for the best moments in your life!' Dat kunnen verre reizen zijn, maar ook net om de hoek is zoveel moois te ontdekken.

Alle werken van Christa Thieme-Krus


Waarom je kiest voor Vlammende bergen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vlammende bergen van Christa Thieme-Krus

Koop de foto Vlammende bergen van Christa Thieme-Krus op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 307 556
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
151,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden