Voor anker in de Ha Long Bay, Vietnam

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 345953

Rietje Bulthuis over Voor anker in de Ha Long Bay, Vietnam

Voor anker in de Ha Long Bay, Vietnam.
Halong Bay is één van de ‘7 Wonders of Nature’. Een baai in de Golf van Tonkin heeft een kustlijn van 120 kilometer. In de baai bevinden zich bijna 2000 eilandjes. Deze eilandengroep ligt ter hoogte van Hanoi en staat sinds 1994 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is het bekendste toeristische attractie van Vietnam.
Voor anker in de Ha Long Bay, Vietnam vind je in de categorieën Baai, Eiland, Fotografie, Hạ Longbaai, Indochina, Kust, Landschappen, Noord-Vietnam, Panoramafotografie, Vietnam, Water, Wolken en Zonsondergang.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Voor anker in de Ha Long Bay, Vietnam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Voor anker in de Ha Long Bay, Vietnam van Rietje Bulthuis

Koop de foto Voor anker in de Ha Long Bay, Vietnam van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 345953
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.