Voorhoofdchakra

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 444 528

Shirley Hoekstra over Voorhoofdchakra

Chakra betekent Wiel van Licht. Het lichaam heeft zeven hoofdchakra's. Het Voorhoofdchakra is het zesde chakra en de kleur is indigo.
Voorhoofdchakra vind je in de categorieën Beieren, Chakra, Digital Art, Ethiek, Helderziendheid, Indigo (kleur), Intuïtie, Mandala, Religie en Zen.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Voorhoofdchakra op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Voorhoofdchakra van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Voorhoofdchakra van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444 528
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.