Vos

Vos van Marcel Derweduwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vos van Marcel Derweduwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 61896
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Rode vossen leven over de hele wereld in vele diverse habitats, waaronder bossen, graslanden, bergen en woestijnen. Ze ook passen zich goed aan de menselijke omgevingen zoals boerderijen, voorstedelijke gebieden, en zelfs grote gemeenschappen. De rode vos is vindingrijkheid heeft verdiend een legendarische reputatie voor intelligentie en sluwheid.
Rode vossen zijn solitaire jagers, die zich voeden met knaagdieren, konijnen, vogels en andere kleine spel, maar hun dieet kan net zo flexibel als hun thuis habitat. Vossen zal eten groente en fruit, vis, kikkers, en zelfs wormen. Als levend onder de mensen, zal vossen opportunistisch dineren op afval en voedsel voor huisdieren.
Net als een kat, de vos de dikke staart helpt zijn evenwicht, maar het heeft ook andere toepassingen ook. Een vos gebruikt haar staart (of "borstel") als een warme omslag bij koud weer en als signaal vlag te communiceren met andere vossen.
Vossen signaleren elkaar ook door het maken van geur-berichten urineren op bomen of rotsen om hun aanwezigheid aan te kondigen.
In de winter, vossen te ontmoeten om te paren. De vixen (vrouwelijke) geeft meestal een nestje van 2 tot 12 pups. Bij de geboorte, rode vossen zijn eigenlijk bruin of grijs. Een nieuwe rode jas groeit meestal in tegen het einde van de eerste maand, maar sommige rode vossen zijn gouden, rood-bruin, zilver, of zelfs zwart. Beide ouders zorgen voor hun jongen door de zomer voordat ze in staat zijn in te slaan op hun eigen in de herf

Over Marcel Derweduwen

Marcel Derweduwen profielfotoHallo ik ben Marcel uit Oost-Vlaanderen België en fotograferen is een heerlijke uitlaatklep. Hoewel ik vele soorten fotografie leuk vind ligt mijn voorkeur bij landschappen en dierenfotografie. Het liefste ga ik voor dag en dauw opstap met mijn camera. Mist, nevel of grondmist in combinatie met opkomende zon vind ik geweldig. Graag deel ik mijn mooiste werk met jullie.

Alle werken