Vrede in alle talen, groentinten

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 758807

Rietje Bulthuis over Vrede in alle talen, groentinten

'Vrede in alle talen', collage. Het woord VREDE in 28 talen samengevoegd tot een collage.
Gemengde techniek. Moderne abstracte kunst. Mixed media.
Ook verkrijgbaar in andere kleuren, zie daarvoor mijn album collage.
Vrede in alle talen, groentinten vind je in de categorieën Collage, Decoratieve kunst, Digital Art, Groen, Meertaligheid, Pamflet, Schilderijen, Symbool, Taal, Vlakverdeling, Vrede, Woord en Woordkunst.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Vrede in alle talen, groentinten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrede in alle talen, groentinten van Rietje Bulthuis

Koop dit digital art werk Vrede in alle talen, groentinten van Rietje Bulthuis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 758807
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.