Vrede op aarde

Vrede op aarde van Ton de Koning

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Vrede op aarde van Ton de Koning

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 187108
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
112 gratis verzending!

Omschrijving

Een klein beetje meer vrede in de wereld zou fijn zijn! Berlijnse graffiti en tijdelijke straatkunst, maar voor nu vastgelegd met een foto. Door middel van stencil kunst staat het vredesteken, twee vingers in een V teken, vele malen kleurrijk afgebeeld op een muur.

Over Ton de Koning

Ton de Koning profielfoto1. Kwaliteit staat voorop. 2. Met een kritisch oog kijken. 3. Met minder geen genoegen nemen. Zomaar drie van Tons opvattingen over fotografie. Om kwaliteit te kunnen leveren hoort een goede en gedegen voorbereiding. Hij neemt graag alle tijd om net het juiste moment vast te kunnen leggen.

Zijn interesses zijn breed, zo ook in de fotografie. Een camera heeft hij altijd bij de hand. De passie voor fotografie gaat ver. Klimmen over hekken, banjeren door de regen, ploeteren in de modder, of juist de snikhete zon, zijn voor hem geen barricades. Het gaat om het resultaat. Om juist die foto te schieten die het verschil maakt.

Hier vind je fotomappen met foto's uit zijn uitgebreide archief. Veel foto's van Rotterdam, in zwart/wit, kleur, nacht of overdag. Maar ook andere steden, landen én landschapsfotografie van zowel zijn reizen als dichtbij huis kun je bij Ton de Koning vinden. En dat niet alleen, natuur, bloemen, dieren én een andere passie van hem! Muziek, sfeerbeelden van straatmuziek tot live concerten.

Ton de Koning is de fotograaf van ProBeeld.

Alle werken