Vrouwelijkheid in goud

van Mad Dog Art

- Werkcode: 1 075 893

Mad Dog Art over Vrouwelijkheid in goud

Voeg kunst toe aan uw muren en maak er een echt huis van.
Vrouwelijkheid in goud vind je in de categorieën Abstract, Collage, Contemporary, Digitale Kunst, Ecru, Geometrie, Goud, Graphics, Illustraties, Modern, Regenboog, Schilderijen en Vrouw.
Mad Dog Art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mad Dog Art

Mad Dog woont als freelance kunstenaar met zijn gezin in Hamburg en Berlijn. Hij is geboren in de creatieve wereld, want hij komt uit een familie van kunstenaars, onderzoekers en filosofen. Van jongs af aan is hij thuis in de creatieve wereld. Na zijn studies reisde hij de wereld rond als internationaal ontwerper voor hotels en versierde hij de muren van eersteklas hotels met zijn reusachtige muurschilderingen. Als binnenhuisarchitect creëerde hij ongewone ontwerpen in Europa, de VS en Azië. Of het nu digitaal is gemaakt met een tablet, met een camera of met een penseel en acrylverf: De werken van Mad Dog zijn vaak kleurrijk en beïnvloed door zijn tijd in Japan en weerspiegelen zijn creatieve leven. Met hart en ziel houdt hij ook van het restaureren van antieke Japanse CC0-kunstwerken en het precies afstemmen van de kleuren ervan op de huidige trends in de binnenhuisarchitectuur.

Contact: mad-dog-art@protonmail.com

Alle werken van Mad Dog Art


Meer weten over Mad Dog Art?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vrouwelijkheid in goud als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vrouwelijkheid in goud van Mad Dog Art

Koop de illustratie Vrouwelijkheid in goud van Mad Dog Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 075 893
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
83,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.