Vrouwen rug

Vrouwen rug van Angela Peters

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vrouwen rug van Angela Peters

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 495005
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
85 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een bewerking van een originele tekening van een vrouw welke gemaakt is met mixed media. materialen die gebruikt zijn: acrylverf oostindische inkt, aquarelverf en oliepastel. Vervolgens is het kunstwerk na-bewerkt op de computer. Ik ben gefascineerd door de kleuren, structuren en vormen uit de natuur en het menselijk lichaam. De mens en natuur zijn de onderwerpen waar ik graag mee werk

Dit werk wordt aangeboden door Angela Peters

Angela Peters profielfotoLiefde voor de vormen, kleuren en structuren die de natuur ons te bieden heeft.

Mijn naam is Angela Peters, ik woon in het Gelderse stadje Hattem. Hier is ook mijn galerie winkel Angelart KunstZo gevestigd. Mijn kunstenaarschap begon in 2013 nadat ik mijn Bachelor of Fine Art and Design in Education had afgerond. In eerste instantie lag mijn focus op de mens, deze schilder ik nog steeds graag. Maar nadat ik samen met mijn vriend een boek over de natuur en het buitenleven ben gaan maken, ben ik begonnen met illustraties van planten en dieren. Ik ben gefascineerd door de kleuren, structuren en vormen uit de natuur. Nadat de illustraties voor het boek af waren had ik nog steeds de smaak te pakken. Nu probeer ik dagelijks een tekening en illustratie te maken.

Ik ben een maker. Elke dag besteed ik tijd aan maken, daarnaast geniet ik graag van de kleine dingen in de natuur. Voorbij gaan aan het oppervlakkige kijkenen inzoomen op de details. Door de jaren heen heb ik heel wat tekeningen en illustraties gemaakt deze deel ik nu voor een klein prijsje met jullie.

Alle werken