Wachten op een vriend

van Paul ten Dam

- Werkcode: 348 236

Paul ten Dam over Wachten op een vriend

Arnhem Centraal - een eenzame reiziger wacht op.....

Station Arnhem
Station met erg mooie golvende vormen.

Spil voor verschillende vormen van openbaar vervoer Architect: UNStudio, Amsterdam, Nederland (www.https://www.unstudio.com)
Het ontwerp voor Arnhem Centraal maakt gebruik van de natuurlijke hoogteverschillen in de stad. Dankzij meer laags grondgebruik en rollende vormen is het station goed bereikbaar en overzichtelijk.

Licht, ruimte en comfort zijn elementen die centraal staan ​​in het ontwerp. De stationshal is de spil tussen de verschillende vervoersstromen.
Wachten op een vriend vind je in de categorieën Arnhem, Eenzaam zonder jou, Eenzaamheid, Fotografie, Lonely, Train station, Treinstations, Zwart-wit en wachten.
Paul ten Dam profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul ten Dam

Mijn naam is Paul ten Dam en woon in Nederland.

Leuk dat je interesse hebt in mijn werk als fotograaf. Ik beoefen verschillende soorten fotografie. Dit zijn voornamelijk: Abstract, Architectuur, Straat- en Urbex-fotografie.

Zie je op onderstaande websites een foto staan, die je hier nog niet in de shop op Werk aan de Muur ziet, stuur me dan gerust een bericht via de contactpagina op mijn website (www.just1click.nl).

Alle werken van Paul ten Dam


Waarom je kiest voor Wachten op een vriend als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Wachten op een vriend van Paul ten Dam

Koop de foto Wachten op een vriend van Paul ten Dam op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 348 236
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden