Warm nazomerlicht op het OLV Plein Maastricht

van Nop Briex

- Werkcode: 352 010

Nop Briex over Warm nazomerlicht op het OLV Plein Maastricht

Warm nazomerlicht op het prachtige Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Kwaliteitsreproducties hier op Werk aan de Muur. Origineel schilderij is te koop: www.briex.eu
Warm nazomerlicht op het OLV Plein Maastricht vind je in de categorieën Impressionisme, Maastricht, Schilderijen, nop briex en olv plein.
Nop Briex profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nop Briex

Hedendaagse beelden en zelfs die uit het verleden inspireren mij om ze te recyclen voor re-actionair hedendaags impressionistische kunst. Mijn tekeningen en schilderijen zijn schetsimpressies in een losse en vrije stijl, de schilderijen in een kleurrijk palet. Daarnaast vervaardig ik ook collages en digitale kunstwerken of vind ik nieuwe inspiraties en composities door verfstreken uit bestaande werken. Ik werk snel, vanuit de emotie, wars van perfectie, behoedzaam om niet te vervallen in details en oneindeloos gepriegel.

Composities in bijna onafgewerkte staat, werken die deel uit maken van de hedendaagse impressionistische prikkel. Evoluerend naar een meer bevragend abstract essentieel hedendaags verbeeldend expressief impressionisme.

Met het internet worden we overladen met duizenden beelden per dag, prachtig. Maar heeft originele kunst aan de muur dan nog een toekomst? Ja, u kunt ze aanraken, voelen, ruiken. Schilderijen en tekeningen die u ontroeren en prikkelen, die u aandacht schenken en u iedere dag in een bad van totale ontspanning en plezier onderdompelen. Men beweert dat ik een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde na-oorlogse kunstschilders uit Zuid Limburg ben. Ik verkoop mijn originele werken over de hele wereld. De samenwerking met Werk aan de Muur / Oh my Prints stel ik zeer op prijs omdat mijn originelen nu ook via excellente, kwalitatief hoogwaardige re-producties voor iedereen betaalbaar zijn.

Alle werken van Nop Briex


Meer weten over Nop Briex?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Warm nazomerlicht op het OLV Plein Maastricht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Warm nazomerlicht op het OLV Plein Maastricht van Nop Briex

Koop dit schilderij Warm nazomerlicht op het OLV Plein Maastricht van Nop Briex als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 352 010
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
318,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden