Waterlelies (serie), Claude Monet

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 382 867

Over Waterlelies (serie), Claude Monet

De Waterlelies (Frans: Nymphéas ) zijn vele verschillende impressionistische schilderijen van waterlelies van de Franse kunstschilder Claude Monet.Monet had bij zijn atelier in Giverny in de jaren 1890 een kleurrijke tuin met een vijver laten aanleggen om (half in de openlucht) zijn geliefde motief bij allerlei weersomstandigheden te kunnen schilderen. Hij hoefde ook niet zo veel meer op reis te zijn en was meer thuis bij zijn vrouw en kinderen.Monet schilderde veel verschillende variaties op dit thema.
Waterlelies (serie), Claude Monet vind je in de categorieën Claude Monet, Oude meesters, Schilderijen, Waterlelies, Claude Monet en Waterlellies.

Waarom je kiest voor Waterlelies (serie), Claude Monet als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Waterlelies (serie), Claude Monet uit de oude meesters collectie

Koop Waterlelies (serie), Claude Monet als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 382 867
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden