Watzmann en Berchtesgadense Alpen

van Martin Wasilewski

- Werkcode: 555 722

Martin Wasilewski over Watzmann en Berchtesgadense Alpen

Bergen bij zonsondergang - uitzicht vanaf de Gaisberg in de winter
Watzmann en Berchtesgadense Alpen vind je in de categorieën Alpen, Alpinisme, Berchtesgadener Land, Bergen, Fotografie, Gaisberg (Salzburg), Landschappen, Oostenrijk, Panoramafotografie, Salzburg (stad) en Zonsondergang.
Martin Wasilewski profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Wasilewski

Martin Wasilewski is een gepassioneerd fotokunstenaar. Al als kind kristalliseerde zich een artistiek talent. Zijn fantasie is altijd tot leven gekomen als hij naar expressieve landschapsfoto's kijkt. Martin zet steden en landschappen in het juiste licht en laat de pittoreske kant van elke plek zien. Als purist is het voor hem erg belangrijk om niet te veel tijd te investeren in het herbewerken van programma's nadat de foto is genomen. Het motief geeft vooral vorm aan zijn verbeelding in de compositie, het licht en dus het weer.

Alle werken van Martin Wasilewski


Waarom je kiest voor Watzmann en Berchtesgadense Alpen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Watzmann en Berchtesgadense Alpen van Martin Wasilewski

Koop de foto Watzmann en Berchtesgadense Alpen van Martin Wasilewski op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 555 722
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden