Waves

van Schaduwlichtje .

- Werkcode: 271 257

Schaduwlichtje . over Waves

Schaduwlichtje heeft dit boek gevouwen, Jan Visser heeft de foto gemaakt. Door de pagina's afwisselend naar voor en naar achter weg te vouwen, ontstaat een golvend beeld.
Waves vind je in de categorieën Blauw, Fotografie, Indigo (kleur), Lezen en Boeken, Sculptuur, boekvouwkunst, book art en papierkunst.
Schaduwlichtje . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Schaduwlichtje .

Schaduwlichtje geeft een nieuw leven aan boeken of tijdschriften die niemand meer wil lezen. Van de boeken maakt ze boeksculpturen door te experimenteren met allerlei manieren om de pagina's te vouwen of te buigen. In de tijdschriften zet ze op intuitieve wijze de schaar: zo ontstaan fantasierijke collages. De mooiste werken zijn gefotografeerd door Jan Visser.

Alle werken van Schaduwlichtje .


Waarom je kiest voor Waves als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Waves van Schaduwlichtje .

Koop de foto Waves van Schaduwlichtje . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 271 257
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden