Weidelandschap in de winter

Weidelandschap in de winter van FotoBob

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Weidelandschap in de winter

van FotoBob

Weidelandschap in de winter van FotoBob

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 747360

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Winters Weidelandschap in Noord-Holland tijdens een sneeuwstorm. Door de harde wind heeft het woelige water in de sloot de sneeuw bruin gekleurd.

Dit werk wordt aangeboden door FotoBob

FotoBob profielfotoHallo, ik ben Bob.
Ik drink mijn koffie graag met een wolkje melk.
En ik word vrolijk als de zon schijnt.
Mijn vrouw en kinderen hebben helemaal niets op met mijn hobby: fotograferen. Thuis loopt alleen de poes niet weg als ik weer eens de camera pak.

Fotograferen doe ik al meer dan 20 jaar. Sinds ik lid ben geworden van de fotografieclub in mijn woonplaats heeft het fotograferen echter een vogelvlucht genomen. Soms letterlijk, als we met een groepje de natuur in gaan. ’s Avonds in het donker fotograferen, ’s Morgens vroeg voor zonsopkomst het land intrekken, evenementen, soms naar een concert, ik vind het allemaal leuk.

Exposeren doen we ook met de fotografieclub: mijn foto’s fleuren o.a. de kale gangen en spreekkamertjes van het Dijklander Ziekenhuis te Purmerend op, en regelmatig hangen we met onze beste werken ook in het Jaap van Praaghuis, wooncentrum voor ouderen te Purmerend.

Binnen onze fotografieclub organiseer ik een sub-groepje dat zich verdiept in landschapsfotografie, en dan met name in Nederland. Deze tak van fotografie blijft
ieder keer een uitdaging omdat het (zon)licht een grote rol speelt bij het uiteindelijke resultaat, en je natuurlijk niet altijd (lees: meestal niet) het meest ideale weer hebt.
Als er 1 ding is dat ik heb geleerd, is dat een een landschapsfoto uiteindelijk pas echt goed word door de kwaliteit van het beschikbare zonlicht.

Bob Imming, Hobbyfotograaf. Purmerend.

Alle werken