Weiland vol bloemen in rood en wit

van Ron Poot

- Werkcode: 172 018

Ron Poot over Weiland vol bloemen in rood en wit

Hooiland met zuring en fluitenkruid. De opname is gemaakt langs De Reest, waar vochtige en bloemrijke hooilanden langs de rivier liggen. Een karakteristiek Nederlands landschap. De fotobewerking geeft de dromerige sfeer weer van een zonnige voorjaarsdag met bonte en verzadigde kleuren.
Weiland vol bloemen in rood en wit vind je in de categorieën Fluitenkruid, Fotografie, Kleuren, Lente, Praktijkruimte, Rood, Weiland en Wit.
Ron Poot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ron Poot

Ron Poot is een fotograaf die steeds op zoek is naar beelden die van het gewone iets bijzonders maken. Hij heeft een achtergrond als bioloog en is veel in de natuur te vinden. Favorieten zijn macrofotografie en landschappen. Daarnaast fotografeert hij graag als hij op reis is. Gebouwen, mensen, abstracte patronen of gewoon een leuk detail.

Alle werken van Ron Poot


Meer weten over Ron Poot?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Weiland vol bloemen in rood en wit als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Weiland vol bloemen in rood en wit van Ron Poot

Koop de foto Weiland vol bloemen in rood en wit van Ron Poot op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 172 018
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden