Welkom in mijn tuin

van keanne van de Kreeke

- Werkcode: 273 495

keanne van de Kreeke over Welkom in mijn tuin

Dit beeld is een illustratie uit het boek "Een kaart naar mij". Het past prima in een kamer met kleurrijke maar ook zachte tinten.
Welkom in mijn tuin vind je in de categorieën Aruba, Cadeau, Collage, Contemporary, Doos, Expressionisme, Illustraties, Kinderkamer, Modern, Natuur en Weer, Schilderijen, Surrealisme en Tekeningen.
keanne van de Kreeke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door keanne van de Kreeke

Ik ben een Nederlandse illustratrice, woonde tot 1999 in Belgie, waarna ik naar Finland verhuisde samen met mijn Belgische echtgenoot. Nu ben ik ondertussen ook mama van 3 kinderen en zij inspireerde mij, als vrije kunstenaar, om deze meer toegepaste weg in te slaan. Ik illustreerde reeds tal van kinderboeken, vooral in Finland maar nu ook in Belgie. Verder illustreer ik kaarten, posters, reclamewerk en werk op maat (kinderkamers, muurschilderingen, illustraties bussen...). Verder ben ik gek op felle kleuren en allerlei kleine details...

Alle werken van keanne van de Kreeke


Waarom je kiest voor Welkom in mijn tuin op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Welkom in mijn tuin van keanne van de Kreeke

Koop de illustratie Welkom in mijn tuin van keanne van de Kreeke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 273 495
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden