Werkoverleg

Werkoverleg van Peter Halma

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 327630

Werkoverleg van Peter Halma

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Werkoverleg van Peter Halma

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik reed wat rond in de Dordogne toen ik de linker tractor die achter een boerderij stond opmerkte, ik ben het erf opgelopen en op mijn beste Frans aan de oude boerin gevraagd of ik er een foto van mocht maken wat geen probleem was. Eenmaal om de hoek van de boerderij bleek dat er in het totaal 6 van deze beauties onder het afdakje stonden.

Over Peter Halma

Peter Halma profielfotoIk ben een enthousiaste fotograaf die graag dingen vastlegt die in mijn ogen een bepaalde schoonheid bevatten. Dat kan een mooie zonsopkomst zijn, een onderwerp wat een bepaalde rust uitstraalt maar ook de schoonheid die verval met zich meebrengt. Aangezien Kinderdijk zich nagenoeg in mijn achtertuin bevindt komen veel van mijn beelden ook daar vandaan, verder heb ik een vreemd soort voorliefde voor het fotograferen van bootjes en oude auto's/tractoren die hun beste tijd vaak gehad lijken te hebben.

Alle werken