White Sands

van Wijbe Visser

- Werkcode: 784 895

Wijbe Visser over White Sands

In Amerika tussen La Cruces en Alamagordo aan de Hwy 70 ligt White Sands National Monument, New Mexico State.
Miljoenen jaren geleden was hier de Permian Zee. Door de constante veranderen van de hoeveelheid water in deze zee werden de gips en zand mineralen afgezet.
Jaren later onder nadat de zee allang was verdwenen begon de aarde te bewegen. Tektonische platen begonnen te schuiven hierdoor kwam de dikke korst van witte gips en zand boven en werden de duinen gevormd.
Nu kun je dit witte landschap bezoeken het is echt een aanrader.
White Sands vind je in de categorieën Alamagordo, EF-S18-55mm f/3.5-5.6, Fotografie, Gips, Hwy 70, Las Cruses, Mexico, Nederland, Noord Amerika, Permian zee, Tektonische plaat en White Sands (New Mexico).
Wijbe Visser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wijbe Visser

Als geboren Amsterdammer voel ik me overal thuis. Heb al vele landen en steden mogen bezoeken. Leg mooie plekken vast met m'n Canon camera. Dat kan van alles zijn maar vooral natuur zijn. Met regelmaat verschijnen mijn mooiste foto's op mijn site, https://www.wijbevisser.nl/ . Deze foto's zijn van een lage resolutie, dus minder geschikt voor een afdruk. Voor een grote foto aan de muur heb je een hoge resolutie nodig, kies dan voor een foto op de pagina van https://www.wijbevisser.werkaandemuur.nl . Heeft u vragen mail mij dan. Wilt U up to date blijven van wat er op mijn site of in mijn shop geplaatst wordt volg mij dan via https://www.facebook.com/wijbe.visser. Alvast bedankt en laat iets van u horen door middel van een berichtje op mijn site, onderaan iedere pagina .

Alle werken van Wijbe Visser


Waarom je kiest voor White Sands op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

White Sands van Wijbe Visser

Koop de foto White Sands van Wijbe Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 784 895
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.