Wicklow mountains in Ierland

van Steven Dijkshoorn

- Werkcode: 191 867

Steven Dijkshoorn over Wicklow mountains in Ierland

Wicklow mountains in Ierland. Hier is de film van Braveheart met acteur Mel Gibson opgenomen. En het zwarte water is afkomstig van de Guinness Lake.
Wicklow mountains in Ierland vind je in de categorieën , Expressionisme, Fotografie, Groen, Ierland, Koninkrijk Ierland, Landscape Arch, Modern, Mountains and Rivers without End, Mountainside, Natuur en Weer, Wicklow (plaats), Wicklow Mountains en Zwarte Water.
Steven Dijkshoorn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Steven Dijkshoorn

Mijn naam is Steven Dijkshoorn en maak al jaren met veel plezier foto's. Mijn focus heeft altijd gelegen bij urbex fotografie. Dit is het vastleggen van verlaten gebouwen waar je oorspronkelijk niet in mag, dus het is altijd een avontuur. Meer daarvan is te zien en te lezen op https://www.stevendijkshoorn.nl en natuurlijk kan je me daar ook bereiken.

Maar de tijd staat niet stil en mijn ontwikkeling ook niet. Er zijn veel foto's te vinden van: Stillevens, Rotterdam, Schotland, Architectuur, Dieren en nog veel meer.

Veel succes in je zoektocht naar een mooie foto of behang bij jou aan de muur.

Steven Dijkshoorn

Alle werken van Steven Dijkshoorn


Waarom je kiest voor Wicklow mountains in Ierland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Wicklow mountains in Ierland van Steven Dijkshoorn

Koop de foto Wicklow mountains in Ierland van Steven Dijkshoorn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 191 867
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden