Wierdense veld zonsopkomst winter

van Martijn van Steenbergen

- Werkcode: 344 256

Martijn van Steenbergen over Wierdense veld zonsopkomst winter

et Wierdense Veld is een natuurgebied ten noorden van rijksweg N35 tussen Wierden en Nijverdal in de Nederlandse provincie Overijssel. De oppervlakte is ongeveer 420 hectare. Sinds 1968 wordt het beheerd door Landschap Overijssel. Het Wierdense Veld is een Natura 2000-gebied.

Het is een gedeeltelijk voor turf vergraven veen-heidegebied met droge en natte heide, veenputten en berkenstruwelen. Op de heide loopt vaak een schaapskudde van circa 300 Veluwse heideschapen. Er komen veel zeldzame vogels voor. De korhoender is echter sinds eind jaren negentig uit het gebied verdwenen. Dit hoogveengebied heeft ernstig last van verdroging en vergrassing. Door ingrijpende waterbeheersmaatregelen hoopt men in de toekomst de vorming van nieuw hoogveen mogelijk te maken. Ten behoeve van onderzoek is een aantal grondwaterpeilbuizen geplaatst. In een deelgebied bij de Prinsendijk is de grondwaterstand plaatselijk verhoogd door het ingraven van een foliescherm. Dit resulteert in vernatting en een uitbundige groei van allerlei zeldzame veenplanten en mossen.
Wierdense veld zonsopkomst winter vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Landschappen, Nederland, Overijssel, Water, Wierdense Veld, Winter, Zonsopkomst en martijn van steenbergen.
Martijn van Steenbergen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn van Steenbergen

Alle werken van Martijn van Steenbergen


Waarom je kiest voor Wierdense veld zonsopkomst winter als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Wierdense veld zonsopkomst winter van Martijn van Steenbergen

Koop de foto Wierdense veld zonsopkomst winter van Martijn van Steenbergen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 344 256
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden