William Adolphe Bouguereau. The Wave

William Adolphe Bouguereau. The Wave van 1000 Schilderijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 180471

William Adolphe Bouguereau. The Wave van 1000 Schilderijen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
80 gratis verzending!
William Adolphe Bouguereau. The Wave van 1000 Schilderijen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Adolphe Williams Bouguereau (1825 - 1905) was een Frans academisch schilder. Hij is vooral bekend als William Bouguereau, de naam waarmee hij zijn werken signeerde.
Bouguereau gaat door als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Franse academische kunst, net zoals onder meer Thomas Couture en Alexandre Cabanel. Hij vond heel wat inspiratie in de Griekse mythologie (allegorische onderwerpen, idyllische landelijke voorstellingen ...). Op andere doeken nemen familiale taferelen en de kindertijd een centrale plaats in. Het is echter de afbeelding van de vrouw die zijn meest geliefde thema wordt. Met zijn academische naakten behaalt hij het meest succes maar hij zal omwille van die werken het meest bekritiseerd worden.

Over 1000 Schilderijen

1000 Schilderijen profielfotoBetaalbare kunstwerken die de lege plek op jouw muur opvullen! Canvas, prints en posters. Be inspired!

Alle werken