Winkel van Sinkel

van Peter Bontan Fotografie

- Werkcode: 785 788

Peter Bontan Fotografie over Winkel van Sinkel

De Winkel van Sinkel in Utrecht is van oorsprong een Nederlandse winkel, gebouwd tussen 1837 en 1839 en gevestigd op Oudegracht 158. Het bedrijf Winkel van Sinkel begon als een stoffenzaak in Amsterdam, waaruit na uitbreiding het eerste warenhuis ontstond. Het latere winkelgebouw in de stad Utrecht zou echter de naam echt vestigen. Deze winkel was namelijk nog een stuk uitgebreider en breder in assortiment dan de oorspronkelijke winkel in Amsterdam. Winkel van Sinkel is een algemene term geworden voor winkels waar van alles te koop is.
Winkel van Sinkel vind je in de categorieën Architectuur, Cafés / Restaurants, Fotografie, Oudegracht, Uitgaan, Utrecht, Warenhuis (winkel), stoffenzaak en werfkelder.
Peter Bontan Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter Bontan Fotografie

Peter Bontan, 21-01-1958, is freelance fotograaf, woonachtig te IJsselstein. Na de opleiding tot beroepsfotograaf aan de School voor Fotografie heeft hij zich o.a. toegelegd op portretfotografie en stadsgezichten.

Alle werken van Peter Bontan Fotografie


Waarom je kiest voor Winkel van Sinkel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winkel van Sinkel van Peter Bontan Fotografie

Koop de foto Winkel van Sinkel van Peter Bontan Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 785 788
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.