Winter en sneeuw in historisch Amersfoort

van Watze D. de Haan

- Werkcode: 334 712

Watze D. de Haan over Winter en sneeuw in historisch Amersfoort

Historisch Amersfoort blijft in alle seizoenen fotogeniek. Ook met sneeuw krijg je een bijzondere sfeer te zien, het verleden herleefd! Op de foto zie je de kruising Krommestraat en Havik met aan het einde de Nieuweweg. Linksachter ligt museum Flehite, hier net niet te zien! Dit gedeelte ligt in het centrum van Amersfoort.
Winter en sneeuw in historisch Amersfoort vind je in de categorieën Amersfoort, Architectuur, December 2017, Digitale Kunst, Fotografie, Geschiedenis, Gracht, Havik (Amersfoort), Sneeuw, Stadskern (Amersfoort), Steden en Winter.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Winter en sneeuw in historisch Amersfoort als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Winter en sneeuw in historisch Amersfoort van Watze D. de Haan

Koop dit digital art werk Winter en sneeuw in historisch Amersfoort van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 712
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.