Winter in Kinderijk

van Arnoud van de Weerd

- Werkcode: 391 076

Arnoud van de Weerd over Winter in Kinderijk

Deze foto toont een aantal van de molens van werelderfgoed Kinderdijk tijdens zonsopkomst in de winter. Het bevroren water en de rijp op het gras vormt een mooi contrast met de warme gloed van het eerste daglicht. Gedurende korte periode van het jaar staat de zon tijdens opkomst mooi uitgelijnd ten opzichte van de molens zoals te zien is in deze foto.
Winter in Kinderijk vind je in de categorieën Fotografie, IJs, Kinderdijk, Landschappen, Nederland, Winter, Zonsopkomst en bevroren.
Arnoud van de Weerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arnoud van de Weerd

Mijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.nl indien u geïnteresseerd bent in mijn werken. Groet, Arnoud van de Weerd

Alle werken van Arnoud van de Weerd


Meer weten over Arnoud van de Weerd?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Winter in Kinderijk als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Winter in Kinderijk van Arnoud van de Weerd

Koop de foto Winter in Kinderijk van Arnoud van de Weerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391 076
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden