Winters Zwolle in de avond met sneeuw en kerstversiering

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 334 515

Sjoerd van der Wal over Winters Zwolle in de avond met sneeuw en kerstversiering

Kerst op het Bethlehemkerkplein in Zwolle, Overijssel met besneeuwde grond en versierde bomen met lichtjes. Nachtelijke weergave met sneeuw uit de lucht vallen.
Winters Zwolle in de avond met sneeuw en kerstversiering vind je in de categorieën Bomen, Fotografie, Kerst, Nachtfotografie, Overijssel, Plein, Sneeuw, Winter, Zwolle en bethlehemkerkplein.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Winters Zwolle in de avond met sneeuw en kerstversiering als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Winters Zwolle in de avond met sneeuw en kerstversiering van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Winters Zwolle in de avond met sneeuw en kerstversiering van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 515
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden