Wish you were here van Michiel Folkers

Werkcode: 411 203 Kopieer de werkcode

Michiel Folkers profielfoto Michiel Folkers is een contemporary artist uit Amsterdam. Hij is vooral bekend vanwege zijn collage-werken. Dit werk is o.a. gemaakt met posters die hij van straat heeft verzameld. Ook is er spuitbus en acrylverf toegevoegd. Het geheel is afgewerkt met een glanzende laklaag, wat het geheel ook stevig bij elkaar houdt.

Dit werk wordt aangeboden door Michiel Folkers

Michiel Folkers (or Gieler) was born in 1982 in Zeist, a small place near Utrecht in The Netherlands. In the nineties skateboarding and graffiti were common and popular pursuits in his neighborhood. He started experimenting with graffiti in the late nineties. For years, he remained active spraying letters on walls. When he got older, and more ‘mature’ and tired of the fights that are accompanied with graffiti, he was looking for something else and slowly graffiti evolved in street art. The friendlier en less illegal character of street art attracted Michiel above graffiti. Besides, working with stencils was a much better technique to get more details done better and faster.

In addition to coloring walls, Michiel began experimenting on canvas. He started by painting a series called ‘anti-heroes’. Focussed on B-listed celebrities / ‘famous’ people from Holland. “In popart everyone was painting Jim Morrison or Marilyn Monroe. So I thought it would be more striking to paint unpopular celebrities”. It worked, in a way that people started noticing his art, but nobody would hang a B-Listed actor from Holland on his or her wall.” The stencilling style was also over its peak in his opinion, and slowly he started experimenting with new different techniques, like collage.

Meer weten over Michiel Folkers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Sabine Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

super service, prachtige werken
Bedankt, mijn vakantiehuis straalt gewoon, dankzij de mooie reproducties.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Tim Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Quido Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Albert Hoek Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Leon Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Monique Lagerweij Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Leuk contact met medewerkers, Zeer goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Esther Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Een absolute aanrader!
Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Karen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Erg mooi schilderij (precies zoals op de website) en prima service
Het schilderij is exact zoals het op de site staat vermeld. Na bestelling werden we heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs toen de leverdatum niet uit kwam, is dit heel snel opgelost (sneller geleverd dan verwacht). Prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
Judith Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige wanddecoratie, super service
Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Karin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Lia Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Perfect op alle fronten: helder, precieze maat, bezorging op de afgesproken tijd!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Jenkykat Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit Popart kunstwerk Wish you were here van Michiel Folkers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
139,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden