Witkeelgors

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 330 491

Over Witkeelgors

John James Audubon werd geboren op 26 april 1785 in Les Cayes, Santo Domingo, Frankrijk (nu Haïti). Van het landgoed van zijn vader in Pennsylvania maakte Audubon de eerste Amerikaanse experimenten met vogelbanden. Hij begon alle ornithologische dingen te verzamelen en potlood- en pasteltekeningen van vogels te maken. Toen zijn zelfvertrouwen als kunstenaar groeide, waagde hij zich aan aquarellen, het medium dat hij het vaakst zou gebruiken. Audubon werd een reizende kunstenaar, die af en toe leerlingen lesgeeft, maar altijd lokale vogels en hun natuurlijke habitat schildert. Zijn belangrijkste werk, een kleurenplaatboek getiteld The Birds of America (1827-1839), wordt beschouwd als een van de beste ornithologische werken ooit voltooid. Audubon stierf op 27 januari 1851 in New York City. Noot: Dit werk is ook zonder begeleidende tekst in de illustratie te verkrijgen. Neem hiervoor contact met ons op.
Witkeelgors vind je in de categorieën Birds of America, John James Audubon, Bloemen, Illustraties, Natuur en Weer, Oude meesters, Tekeningen, Vogels, White-throated Sparrow, Witkeelgors en Zonotrichia albicollis.

Waarom je kiest voor Witkeelgors als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Witkeelgors uit de oude meesters collectie

Koop Witkeelgors als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 491
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden