Witte Oversteek

van Maerten Prins

- Werkcode: 328 802

Maerten Prins over Witte Oversteek

Brug De Oversteek, over de Waal bij Nijmegen, in de mist.
Witte Oversteek vind je in de categorieën Fotografie, Kromme, Lijn, Mist, Nijmegen, Rivier, Waal (rivier), Wit en oversteek.
Maerten Prins profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maerten Prins

Fotografie geeft me de mogelijkheid om zichtbaar te maken wat anders verscholen blijft in de stroom van visuele indrukken. Het liefst breng ik in mijn foto's de werkelijkheid terug tot een abstractie. In vlakken, lijnen, kleuren en schaduwen zie ik ritme en schoonheid. Ik heb diverse keren geëxposeerd en een drietal fotoboeken uitgebracht (bij Blurb - je kunt ze daar ook zelf bestellen). Naast fotograaf ben ik docent aan de de vakgroep Sociale en Cultuurpsychologie van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd in de Cultuurpsychologie, en heb me gespecialiseerd in jongeren en jeugdcultuur. Dat onderwerp heeft niet direct met mijn fotografie te maken, maar de wetenschap heeft me wel geleerd om goed te kijken.

Alle werken van Maerten Prins


Waarom je kiest voor Witte Oversteek als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Witte Oversteek van Maerten Prins

Koop de foto Witte Oversteek van Maerten Prins op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 802
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden