Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 1 dag en 3 uur geldig!

Witte bloesem van de zoete pruim

van Marijke van Eijkeren

- Werkcode: 461 001

Marijke van Eijkeren over Witte bloesem van de zoete pruim

Een tak met de kleine witte bloemetjes van de bloesem van de zoete pruim (Aprimira), een combinatie van de Mirabelle en de Abrikoos. Het is een van de fruitsoorten van de steenvrucht en bloeit al vroeg (eind maart begin april).
Witte bloesem van de zoete pruim vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Bloesem, Flowerpower, Fotografie, Lente, Macrofotografie, Natuurfotografie, Pastel, Pruim, Seizoenen, Sfeer (gevoel) en Wit.
Marijke van Eijkeren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke van Eijkeren

Het vroege ochtendlicht verandert de meest alledaagse omgeving in een magisch landschap. Die momenten vangen in beeld en anderen ervan mee laten genieten. Dat is mijn missie.Ik heb de vierjarige vakopleiding voor fotograaf gevolgd bij fotoschool Statief in Utrecht. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp landschapsfotografie. Mijn passie ligt bij natuur. Nederland heeft een prachtig, afwisselend landschap. Ik geniet ervan om buiten te zijn. Ik vind het een uitdaging om al dat moois vast te leggen in een sprekende foto. Wetenschappelijk is bewezen dat natuur goed is voor je gezondheid en geestelijk welzijn. Alleen al het kijken naar natuurfoto's maakt mensen creatiever en versnelt het genezingsproces.Neem ook eens een kijkje op mijn website https://www.nederlandhetlandschap.nl. The early morning light changes the most everyday surroundings in a magical landscape.

Alle werken van Marijke van Eijkeren


Waarom je kiest voor Witte bloesem van de zoete pruim als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Witte bloesem van de zoete pruim van Marijke van Eijkeren

Koop de foto Witte bloesem van de zoete pruim van Marijke van Eijkeren op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 461 001

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 1 dag en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-185,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.