Woestijn ontwaakt

van Peter Vruggink

- Werkcode: 99 633

Peter Vruggink over Woestijn ontwaakt

Ochtendgloren in de Namib Desert, Naukluft National Park, Namibie. Opname gemaakt vlak voor zonsopgang vanaf Dune 45. Het was nog kil rond dit tijdstip, maar met de okergele kleuren zie je de warme dag alweer tegemoetkomen.
Woestijn ontwaakt vind je in de categorieën Atmosferisch perspectief, Denim Drift, Duinen, Fotografie, Lichtval, Namib-Naukluft National Park, Namibië, Naukluftgebergte, Oker (rivier), Sossusvlei, Woestijn en Zonsopkomst.
Peter Vruggink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter Vruggink

Gepassioneerd (reis)fotograaf, die ook op freelance basis opdrachten uitvoert voor particuliere, zakelijke en opdrachtgevers vanuit de overheid. Speciale interesses: landschap, mensen, evenementen, wildlife.

Alle werken van Peter Vruggink


Waarom je kiest voor Woestijn ontwaakt als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Woestijn ontwaakt van Peter Vruggink

Koop de foto Woestijn ontwaakt van Peter Vruggink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 99 633
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden