Worm op zoek naar de lente

van keanne van de Kreeke

- Werkcode: 83 140

keanne van de Kreeke over Worm op zoek naar de lente

Dit lief, kleurrijk beeld is gebruikt in een theaterproductie. De reeks benaderd natuur en ook de vindingrijkheid en materiaalgevoeligheid van het kind. Eenvoud en tegelijk het gevoel van verschillende materialen.
Worm op zoek naar de lente vind je in de categorieën Anders, Art, Collage, Illustraties, Kinderkamer, Kleuren, Kunst, Liefs, Natuur en Weer, Schilderijen, Worm, gevoelig, ijsmeer, keanne en orgineel.
keanne van de Kreeke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door keanne van de Kreeke

Ik ben een Nederlandse illustratrice, woonde tot 1999 in Belgie, waarna ik naar Finland verhuisde samen met mijn Belgische echtgenoot. Nu ben ik ondertussen ook mama van 3 kinderen en zij inspireerde mij, als vrije kunstenaar, om deze meer toegepaste weg in te slaan. Ik illustreerde reeds tal van kinderboeken, vooral in Finland maar nu ook in Belgie. Verder illustreer ik kaarten, posters, reclamewerk en werk op maat (kinderkamers, muurschilderingen, illustraties bussen...). Verder ben ik gek op felle kleuren en allerlei kleine details...

Alle werken van keanne van de Kreeke


Waarom je kiest voor Worm op zoek naar de lente op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Worm op zoek naar de lente van keanne van de Kreeke

Koop de illustratie Worm op zoek naar de lente van keanne van de Kreeke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 83 140
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden