Yamaha XT500

van Jan Radstake

- Werkcode: 763 982

Jan Radstake over Yamaha XT500

The good old XT500 van Yamaha. De liefhebbers van deze legendarische eencilinder weten zonder twijfel direct over wat voor motorfiets ik het heb. De XT500 van Yamaha kwam voor het eerst in 1976 op de markt en werd een groot succes. Yamaha creëerde niet zomaar een motorfiets. De XT500 veranderde de wereld van de motorfiets voorgoed. De XT500 was en is een legende onder de motorfietsen door zijn pure eenvoud. Een 500 cc eencilinder met 1 carburateur, twee kleppen en een set contactpuntjes kan deze motorfiets gewoon niet kapot gaan. Het is misschien wel de meest betrouwbare motorfiets ter wereld
Yamaha XT500 vind je in de categorieën Bikes and Boards, Caféracer, Fotografie, Japan, Motorcycle Emptiness, Motorfiets, Motorsport, Stranden, Strandrace, The Spot en Yamaha XT500.
Jan Radstake profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Geboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken van Jan Radstake


Waarom je kiest voor Yamaha XT500 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Yamaha XT500 van Jan Radstake

Koop de foto Yamaha XT500 van Jan Radstake op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 763 982
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.