Zacht groene Agave bladeren

van Diana van Neck Photography

- Werkcode: 1 033 674

Diana van Neck Photography over Zacht groene Agave bladeren

Een close-up natuurfoto van de bladeren van een pastel groene Agave Cactus-plant. Gefotografeerd op het strand van het eiland Ibiza, Spanje. Een minimalistische, Bohemian en botanische pastel kleurige reisfoto van een groene Agave Cactus plant op Ibiza.

Deze prachtige groene natuur- en reisfoto van de Agave Cactus plant is gefotografeerd in zachte pastelkleuren. Wat het een romantisch beeld maakt. Een prachtige bohemian groene pastelkleurenfoto die zeker prachtig in je huis zal passen.

Reisfotografie is een van mijn grootste passies, je voelt gewoon de energie en de sfeer van je omgeving en dat probeer je vast te leggen in een foto.

Bekijk mijn collectie voor meer fotografie.
Zacht groene Agave bladeren vind je in de categorieën Agave (geslacht), Blad, Bloemen & Planten, Cactus, Fotografie, Ibiza, Macrofotografie, Natuurfotografie, Palmen, Pastel en Woonstijl Bohemian.
Diana van Neck Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Diana van Neck Photography

Fine Art Street Photographer - Seeing the details - Find the beauty in roughness

Als een jong meisje was ik al geïnteresseerd in fotografie, ik maakte hele vakantie reportages. Het kon natuurlijk niet anders dat ik nu na al die jaren nog steeds dezelfde passie heb. Na een opleiding aan de fotovakschool ben ik meer gaan ontdekken waar mijn passie in fotografie ligt. Deze is rauwe zwart/wit fotografie.

Op mijn reizen ben ik altijd op zoeken naar bijzonder plekjes in de straten. Vooral de details en hoekjes waar andere mensen zo langs heen lopen. Mijn motto is ook "Seeing the details - Find the beauty in roughness" .

Maar ook ik blijf me ontwikkelen en ik merk dat zwart/wit fotografie niet standaard mijn eerste keuze is. Dit zal je ook gaan zien in mijn shop.

Heel veel plezier in mijn shop.

Liefs Diana

Alle werken van Diana van Neck Photography


Waarom je kiest voor Zacht groene Agave bladeren als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zacht groene Agave bladeren van Diana van Neck Photography

Koop de foto Zacht groene Agave bladeren van Diana van Neck Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 033 674
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.