Zachte golven op het zandstrand

van Montepuro

- Werkcode: 931797

Montepuro over Zachte golven op het zandstrand

Aan de Middellandse Zeekust ontmoeten helder water en fijn zand elkaar. Zachte golven en verfrissend zeewater op het zandstrand. Ontspannende landschapsfotografie aan de Costa Blanca in Spanje.
Zachte golven op het zandstrand vind je in de categorieën Costa Blanca, Fotografie, Golf (natuurkunde), Kust, Meditatie, Middellandse Zeegebied, Oceanen en zeeën, Recreatie, Spanje, Stranden, Strandspaziergang en Zand.
Montepuro profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Montepuro

Mediterrane kleuren, zee en tijdloze berglandschappen. Mijn activiteiten onder de naam Montepuro zijn gewijd aan de fotografie en de bergen van de Costa Blanca in Spanje. Geïnspireerd door lange wandelingen in het bergachtige achterland van de provincie Alicante en aan de Middellandse-Zeekust, heb ik mij gespecialiseerd in landschapsmotieven. Wanneer ik met mijn camera op afgelegen paden ben en mijn ogen in de verte laat dwalen, is het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid alomtegenwoordig. Heel graag zou ik wat van dit enthousiasme binnen de vier muren willen brengen.

Alle werken van Montepuro


Waarom je kiest voor Zachte golven op het zandstrand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zachte golven op het zandstrand van Montepuro

Koop de foto Zachte golven op het zandstrand van Montepuro op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 931797
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.