Zebra's in de Okavangodelta

van Simone Meijer

- Werkcode: 693 392

Simone Meijer over Zebra's in de Okavangodelta

Tijdens een wandeling met twee gidsen in de Okavangodelta in Botswana kwamen we ontzettend veel zebra's tegen. Deze elegante dieren waren absoluut niet bang en keken nieuwsgierig terug.
Zebra's in de Okavangodelta vind je in de categorieën Afrika, Botswana, Dieren, Fotografie, Grasland, Harem, Kudde, Nationale Parken, Okavangodelta, Paardachtigen, Wildlifefotografie, Zebra en Zwart-wit.
Simone Meijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Simone Meijer

Fotograferen is een heerlijke hobby. Ik ben helemaal in mijn element als ik met mijn camera op pad ga. Dat is in Nederland meestal in de vrije natuur, maar een rondje door de stad, bijvoorbeeld Den Haag, komt ook voor. Mijn camera gaat ook altijd mee op reis. Andere natuur en cultuur boeien mij enorm. Meer foto's zijn te zien op https://www.simonemeijer.nl. Ziet u hier een foto voor aan uw muur die niet in mijn shop staat? Neem even contact met mij op: info@simonemeijer.nl

Alle werken van Simone Meijer


Waarom je kiest voor Zebra's in de Okavangodelta als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zebra's in de Okavangodelta van Simone Meijer

Koop de foto Zebra's in de Okavangodelta van Simone Meijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 693 392
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden