Zeeland strand golfbreker 10

van John Ouwens

- Werkcode: 314 869

John Ouwens over Zeeland strand golfbreker 10

De stranden van Burgh-Haamstede beslaan ongeveer het gehele westelijke deel van Schouwen-Duiveland en grenzen in het noorden aan de stranden van Renesse. Dit strand van Burgh-Haamstede behoort tot de mooiste en rustigste van Zeeland. Hier staan de paalgolfbrekers die erg fotogeniek zijn en vaak worden gefotografeerd.
Zeeland strand golfbreker 10 vind je in de categorieën Branding, Fotografie, Golfbreker, Kust, Oceanen en zeeën, Schouwen-Duiveland, Stranden, Zand, Zeeland en houten palen.
John Ouwens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door John Ouwens

Hoi, ik ben John Ouwens. Eind jaren zestig ben ik in het Rotterdamse geboren en na enige omzwervingen ben ik sinds 2020 beland in Kinderdijk, een heerlijk dorp in de Alblasserwaard, bekend de molens en het uitgestrekte polderlandschap. Ongeveer 30 jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de periode van regelmatig met knikkende knieën met je volgeschoten rolletje naar de ontwikkelcentrale gaan, om te kijken welke resultaten er weer waren geschoten (om vervolgens toch wel weer trots te zijn op het resultaat). Ongeveer 7,5 jaar later heb ik de camera om diverse redenen weggedaan, maar het bleef altijd wel kriebelen...Rond 2000 heb ik weer een camera aangeschaft, een digitale, niet te duur, om te kijken of het echt nog zo leuk zou zijn. En inderdaad ben ik nog steeds erg enthousiast en leergierig. Door er veel over te lezen, workshops te volgen, maar vooral door het veel te doen, ben ik een echte autodidact, zoals men dat noemt. Een amateurfotograaf, die niet snel tevreden is over zijn eigen werk en altijd wel kritisch is.

Alle werken van John Ouwens


Waarom je kiest voor Zeeland strand golfbreker 10 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zeeland strand golfbreker 10 van John Ouwens

Koop de foto Zeeland strand golfbreker 10 van John Ouwens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 314 869
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden