Zeeland

van Claudia Moeckel

- Werkcode: 410 925

Claudia Moeckel over Zeeland

de uitgestrektheid, het strand en de zee. Prachtig uitzicht op het strand van Renesse.
Zeeland vind je in de categorieën Baltische Zee, Fotografie, Grasland, Kust, Landschappen, Nederland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Recreatie, Stranden, Vakantie, Zand en Zeeland.
Claudia Moeckel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Claudia Moeckel

Fotografie boeit me al van kindsbeen af en is mijn grote passie. Volgens Henrie Cartier-Bresson: "Het ene oog van de fotograaf kijkt wijd open door de zoeker, het andere, het gesloten oog, kijkt in de eigen ziel", zijn mijn foto's zielsfoto's. Ze vertellen verhalen en vervoeren emoties. Mijn doel is om het subtiele en sensuele in elk motief naar boven te halen. Met mijn gevoel voor melancholische esthetiek wil ik de toeschouwer de schoonheid van de natuur, van mensen en dieren laten zien, maar ook de vergankelijkheid van het bestaan zoals ik dat zie. Door mijn speciale manier van beeldbewerking benadruk ik de romantiek van mijn foto's door ze in delen op schilderijen te laten lijken.

Alle werken van Claudia Moeckel


Waarom je kiest voor Zeeland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zeeland van Claudia Moeckel

Koop de foto Zeeland van Claudia Moeckel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 410 925
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden