Zeesluis Edam

van Harry Schuitemaker

- Werkcode: 391 123

Harry Schuitemaker over Zeesluis Edam

De Zeesluis te Edam gedurende een ondergaande zon. De wolken hingen deze avond ongelooflijk laag en geven het aanzicht een apocalyptische tint
Zeesluis Edam vind je in de categorieën Boten & Schepen, Edam, Edam-Volendam, Fotografie, Houtribdijk, IJsselmeer, Keersluis, Markermeer, Sluis (waterbouwkunde) en Water.
Harry Schuitemaker profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Harry Schuitemaker

Ik ben geboren in Edam en fotografeer vanaf 2007. Ik begon met een Nikon D50 waarmee ik heel wat uren heb doorgebracht. Na de D50 volgde een Canon 30d , omdat ik de kleuren van Canon aansprekender vond dan die van Nikon. Na de 30d volgde de 7d en de 5d Mark II. Daarnaast heb ik enige tijd gebruik gemaakt van de Fuji X100T. Ik overweeg om volgend jaar (2023) over te stappen op Fujifilm en wel op de Xt4 of de X Pro 3. Dit alles hangt af van de financiële situatie waarin ik verkeer ;-).

Alle werken van Harry Schuitemaker


Waarom je kiest voor Zeesluis Edam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeesluis Edam van Harry Schuitemaker

Koop de foto Zeesluis Edam van Harry Schuitemaker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391 123
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden